Szabina 0 Report post Posted July 6, 2014 Sziasztok! Az A tételsorból még nincs meg az új, de a B itt van.... Kellemes id?töltést Záróvizsga tételek Európajogból B tételsor 2014 (5).pdf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vlali84 0 Report post Posted July 10, 2014 Sziasztok! Az A tételsorból még nincs meg az új, de a B itt van.... Kellemes időtöltést hello, ahogy nézem ebben a tételsorban nincs eltérés az előzőhöz képest. Az A-tétlesorról lehet tudni valami biztosat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szabina 0 Report post Posted August 4, 2014 Valaki írjon légyszi friss vizsgatapasztalatot...!!! mármint 2014 tavaszi félévben volt valaki??? A tételsorról nincs hír, talán nem változik... Quote Share this post Link to post Share on other sites
szasza 0 Report post Posted August 4, 2014 mire vagy kiváncsi? Nálam a Mohai - Nohta és egy imeretlen fiatal srác volt! korrektek voltak. minden tételhez elég volt 10-15 jó mondat. A szerz?déseket és a jogesetek nagyon kell tudni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szabina 0 Report post Posted August 4, 2014 mire vagy kiváncsi? Nálam a Mohai - Nohta és egy imeretlen fiatal srác volt! korrektek voltak. minden tételhez elég volt 10-15 jó mondat. A szerződéseket és a jogesetek nagyon kell tudni. Köszönöm, pont erre voltam kíváncsi kihúzott tételeken kívül más tételekből is kérdeztek? Quote Share this post Link to post Share on other sites
szasza 0 Report post Posted August 5, 2014 Köszönöm, pont erre voltam kíváncsi kihúzott tételeken kívül más tételekből is kérdeztek? Büntin kívül más ZV-n nem kérdeznek más tételből! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szabina 0 Report post Posted August 5, 2014 Büntin kívül más ZV-n nem kérdeznek más tételből! Köszi az infokat Quote Share this post Link to post Share on other sites
imrelevai 0 Report post Posted August 25, 2014 Sziasztok Valaki ne tudna beszámolni a mai tapasztalatokról? Köszi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szabina 0 Report post Posted August 27, 2014 Ezt nem vagyok képes megtanulni !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cucu 0 Report post Posted August 29, 2014 Ezt nem vagyok képes megtanulni !!!!! Jaj, dehogynem! Tudod hányan megtanulták már előtted? KÉPES VAGY RÁ!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
evajak 0 Report post Posted September 7, 2014 Sziasztok valaki tudna nekem segiteni mi a kötelez? anyag az Európajog zv b?l? Nagyon köszönöm Quote Share this post Link to post Share on other sites
tkolarovszki 0 Report post Posted January 24, 2015 Nekem kellemes tapasztalatom volt a Nochta, Pánovics, Bérczesi bizottsággal. Arra voltak kíváncsiak, hogy mit tudsz, és segítőkészek, türelmesek voltak, ha érezték, hogy tudod a tételed, de nehezen fogalmaztad meg a mondandód, segítő kérdésekkel vezettek rá. Csak az bukott, aki visszaadta a tételt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
evajak 0 Report post Posted May 25, 2015 Sziasztok tudna valaki tetelsort feltenni ide? Koszi Eva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Janszi 0 Report post Posted December 1, 2015 Sziasztok! Tudna valaki a 2016. januári Eu-jog záróvizsgához anyagot feltenni ide vagy esetleg emailben küldeni? Illetve tud abban segíteni valaki hogy a Facebookon hol találok a fenti tárgyhoz anyagokat? El?re is köszönöm! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sara 0 Report post Posted January 26, 2016 Eu zv mely tantárgyakat foglalja magában? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Denisa 0 Report post Posted January 28, 2016 Eu zv mely tantárgyakat foglalja magában? Nemzi magán 1-2, és EU közjog 1-2. Quote Share this post Link to post Share on other sites