gabriella 0 Report post Posted December 17, 2008 Helló, a vizsga nagyon könny? volt! A kérdések arra mentek rá, ami a legfontosabb, a lényegre. Szerintem nagyon baráti vala! Ja, a tanár a kérdések lediktálása után kiment a teremb?l egy percre, hálás moraj fogadta eme cselekedetét. Hajrá mindenkinek! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted January 25, 2009 Ez a törzsanyag, mennyi kreditpontot ér??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted January 25, 2009 Ez a törzsanyag, mennyi kreditpontot ér??? Roy! Nekünk már választható csak!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted January 25, 2009 Azért kérdeztem, mert itt van a törzsanyagok közt!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted November 7, 2009 Most meg az ötödéves kötelez? tananyagok közt találtam meg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted November 7, 2009 Most meg az ötödéves kötelez? tananyagok közt találtam meg. Az elmult képzési rendszerben volt ilyen ötödévben. :devil: Quote Share this post Link to post Share on other sites
thermus 0 Report post Posted November 30, 2009 Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni abban, hogy valamilyen agrárjog anyagot, közzé tenne itt, annak nagyon hálás lennék :thumbsup: El?re is köszi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted November 30, 2009 Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni abban, hogy valamilyen agrárjog anyagot, közzé tenne itt, annak nagyon hálás lennék :thumbsup: El?re is köszi Egy jó adag tanulni való agrartetelek_1_.doc agr_rjog_mini_02_1_.doc Az_agr_rjog_fogalma_X.3.doc Quote Share this post Link to post Share on other sites
thermus 0 Report post Posted December 1, 2009 A vizsga egyébként írásbeli, vagy szóbeli, mert én még ezt sem tudom sajna? ÖRÖK HÁLA AZ ANYAGÉRT:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted December 2, 2009 A vizsga egyébként írásbeli, vagy szóbeli, mert én még ezt sem tudom sajna? ÖRÖK HÁLA AZ ANYAGÉRT:) Régen irásbeli volt Quote Share this post Link to post Share on other sites
horatia2 0 Report post Posted January 4, 2011 Sziasztok! 10-én megyek ebb?l a csodából, van vkinek vmilyen infója? Annyit tudok, hogy 3 kérdés lesz. A negyedik az enyém: hogy MIÉRT kell ez a tantárgy ötödévben?? :hbd: Quote Share this post Link to post Share on other sites