Edi043 0 Report post Posted November 3, 2008 Nem mondod, hogy már el?re tanulni szeretnél?? Neeeem :thnk: Csak érdekl?döm. Még semmi sem biztos, az sem, hogy jelentkezem, az sem, hogy felveszenek... de ez az oldal elég nagy kedvet csinált hozzá. :music: Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzatAniko 0 Report post Posted November 5, 2008 Ez a legjobb Csapat, Edina.. Tényleg, Drágáim, szeretnék kérdezni valamit: Mi most szombaton írunk jogtörténeti gyakorlatból. Nálatok van ilyen els?ben? Jézus pere a témakör. Kicsi a könyv és nagyon olvasmányos, szép.. Van benne római jog, zsidó jog, stb.. Viszont egyáltalán nincs ilyen óránk, csak az az egy, amikor a dolgozatot írjuk. Ha nálatok is van ilyen, akkor feltöltöm a cuccot, hátha kell valakinek. Hmm? Még 8 kérdésre a válasz hiányzik, azt holnap pótolom. :thnk: Jogt_rt_neti_gyakorlat.k_rd_sek.kidolg1.doc Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzatAniko 0 Report post Posted November 6, 2008 Megvan a vége.. illetve a közepe Jézus perének. Az utsó 8 kérdés: És még valami.. A "n" bet?m néha nem m?xik, egy- két helyen kimaradt a jegyzetb?l. Elnézést kérek.. Jogt_ri.doc Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzatAniko 0 Report post Posted November 13, 2008 "Kiválóan megfelelt" lett a dolgozatom, amit Jézus peréb?l írtam pénteken. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest CsViktor Report post Posted November 13, 2008 gratulálok! "Kiválóan megfelelt" lett a dolgozatom, amit Jézus peréb?l írtam pénteken. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted November 13, 2008 "Kiválóan megfelelt" lett a dolgozatom, amit Jézus peréb?l írtam pénteken. Ügyes vagy Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzatAniko 0 Report post Posted November 13, 2008 Köszi, köszi.. Megyek vissza a sarokba, jogi alapfogalmakat keresgélni.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
csibe 0 Report post Posted November 13, 2008 Szia! Van egy könyvem, jogi fogalomtár a címe, 1711 oldalon. Ha esetleg tudok segíteni, nagyon szívesen! Csibe Köszi, köszi..Megyek vissza a sarokba, jogi alapfogalmakat keresgélni.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzatAniko 0 Report post Posted November 13, 2008 Köszönöm szépen Csibe.. Majd sivalkodok, ha elakadtam. Egyenl?re van itt anyag b?ven, csak gy?zzem megtanulni.. De köszönöm.. :thnk: Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzatAniko 0 Report post Posted December 1, 2008 Római jog. 36 oldal tudomány.. De meglehet?sen alapos, akárkit?l is kaptam. :down: senatus_consultumok_8_9_10.eloadasok.doc Quote Share this post Link to post Share on other sites
zsuzs90 0 Report post Posted October 25, 2009 Üdv mindenkinek! Most kezdtem a pécsi jogot, és hálám az összes itt fellelhet? segédanyagért, nagy megkönnyebülés hogy nem kell minden tételt kidolgoznom! Köszönöm szépen : ))) :devil: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kitti 0 Report post Posted October 25, 2009 Nincs mit, ezért vagyunk! :devil: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Liliom Report post Posted December 22, 2010 NIncs meg valakinek véletlenül kidolgozva a D. 41.1.5.1. valamint a "Titius egy hirdetésb?l értesült, hogy Sempronius eladná földbirtokát...." jogi helyzet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HYDRA 0 Report post Posted November 9, 2011 Sziasztok! A dátumokból látom, hogy kissé régen szóltak hozzá ehhez a témához, de azért megkísérlem a segítségkérést, hátha valaki meghallja gyenge és kétségbeesett segélykiáltásomat, ami eme elhagyatott honlap mélyéről tör fel... És akkor most a lényegre térnék: kellenének jogeset megoldások. A határidőm 2011. december 02, és nem bírok hozzákezdeni... A hajósat és a leégettafélházmivanmost eseteket kaptam... valaki esetleg tudna segíteni? Úgy olvastam, elég sokan írtak ide ezekkel kapcsolatban... Köszönettel: Enikő Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 0 Report post Posted November 18, 2011 Sziasztok! Valaki eltudná küldeni a hajós jogesetet: D. 14. 2. 4 pr. Callistratus 2 quaestionum és a Vettem egy házat, de sem én, sem az eladó nem tudta, hogy az leégett. jogesetet D. 18. 1. 57 pr. Paulus 5 ad Plautinum soros.barbi@citromail.hu El?re is nagyon megköszönöm !!!! =)))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pachelbel 0 Report post Posted November 22, 2011 Sziasztok! Valaki eltudná küldeni a hajós jogesetet: D. 14. 2. 4 pr. Callistratus 2 quaestionum és a Vettem egy házat, de sem én, sem az eladó nem tudta, hogy az leégett. jogesetet D. 18. 1. 57 pr. Paulus 5 ad Plautinum soros.barbi@citromail.hu Előre is nagyon megköszönöm !!!! =)))) Szia! Kaptál választ a kérésedre? Én is a "vettem egy házat" esetet kaptam, és ha megvan neked, elküldenéd? Köszi pachelbel@citromail.hu Quote Share this post Link to post Share on other sites
lusztika 0 Report post Posted October 26, 2012 Sziasztok! Nincsen meg esetleg valakinek a "Lucius egy nagyobb építkezésbe fog s ehhez kölcsönkéri barátjának..." című jogeset megoldása? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Feanor 0 Report post Posted December 7, 2012 Sziasztok! Nekem a "Vettem egy házat, de leégett" kezdet? jogeset kellene, ha még meg van valakinek. El?re is köszi. kallo.csa@gmail.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
HYDRA 0 Report post Posted January 27, 2013 Sziasztok! NAPPALISOK!!! Szeretném megkérdezni, hogy van-e esetleg valakinek Jusztinger Úrtól nappali előadásról hanganyag? Fontos lenne, úgyhogy ha esetleg átküldenétek a hydra.1989@hotmail.com címre, azt nagyon megköszönném... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ficanka 0 Report post Posted October 9, 2013 Változás! Római jog új tananyaga: Benedek Ferenc, Pókecz Kovács Attila: Római magánjog (Dialóg Campus, 2013) Szorgalmi vizsga: 2013. október 24. (csütörtök) 20 óra, Molnár Kálmán el?adóterem Követelmény -> a Tk. els? 152 oldala. Továbbá új tételsor és beugró kérdések! Szigorlati alapkérdések 2013-2014.docx Alapvizsgatételek 2013-2014.doc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Iustitia 0 Report post Posted October 12, 2014 2014-es változások! Az új tankkönyv: Benedek Ferenc – Pókecz Kovács Attila: Római magánjog (2. kiadás, Dialóg Campus, Budapest – Pécs 2014) Új alapkérdések és tételsor. (b?vült) Alapfogalmak a római magánjog köréb?l, levelez? tagozat, alapkérdések.docx Alapvizsgatételek levelez? tagozat 2014-2015.doc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goldie 0 Report post Posted December 10, 2015 Sziasztok! Nekem is erre a jogeset megoldásra, vagy ehhez segítségre lenne szükségem. Ha valakinek meg van el tudná küldeni? goldie.kallos@gmail.com-ra Előre is köszönöm szépen!!! Sziasztok! Nekem a "Vettem egy házat, de leégett" kezdetű jogeset kellene, ha még meg van valakinek. Előre is köszi. kallo.csa@gmail.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goldie 0 Report post Posted December 10, 2015 Sziasztok! Ha valakinek meg van a "Lucius egy nagyobb építkezésbe fog s ehhez kölcsönkéri barátjának..." kezdetű jogeset megoldás, el tudná küldeni? goldie.kallos@gmail.com-ra Köszönöm szépen! Sziasztok! Nincsen meg esetleg valakinek a "Lucius egy nagyobb építkezésbe fog s ehhez kölcsönkéri barátjának..." című jogeset megoldása? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sznekv 0 Report post Posted October 17, 2016 Sziasztok! Nincs meg véletlenül elfekvőben az alábbi jogeset megoldása? "Titius egy hirdetésből értesült, hogy Sempronius eladná földbirtokát..." Quote Share this post Link to post Share on other sites
marke26 0 Report post Posted November 26, 2016 Sziasztok!Ha valakinek meg van a "Lucius egy nagyobb építkezésbe fog s ehhez kölcsönkéri barátjának..." kezdetű jogeset megoldás, el tudná küldeni?Köszönöm szépen! Quote Share this post Link to post Share on other sites