Sara 0 Report post Posted June 26, 2011 Úgy látszik ez az Alk.2. mindenkinek simán ment mert ide az el?z?ekhez nem nagyon válaszolt senki.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted April 14, 2013 Ha van valakinek hatályos Alkotmány2 anyaga, és el is küldené nekem, azt nagyon megköszönném!! Külföldr?l, nehézségekbe ütközik a megfelel? jegyzet beszerzése. Talán most! Válaszotokat hálásan köszönöm!! bertrodler@gmail.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted April 21, 2013 Kedves Kollégák! Kérném szépen, amennyiben valakinek van Alkotmány2 hatályos kidolgozottja, és hajlandó lenne rá, az küldje el nekem az alábbi mail címre. bertrodler@gmail.com El?re is köszönöm! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kornelkispal 0 Report post Posted January 11, 2014 ez államvizsgára van ugyan, de hasznos lehet Alkotmányjog_ZV2013.docx Quote Share this post Link to post Share on other sites
esztus 0 Report post Posted May 22, 2014 én is alk2 jegyzet után keresgélek, mert a könyv nekem kicsit kusza... ez a ZV kidolgozott jó lehet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
esztus 0 Report post Posted May 22, 2014 Kedves Kollégák! Kérném szépen, amennyiben valakinek van Alkotmány2 hatályos kidolgozottja, és hajlandó lenne rá, az küldje el nekem az alábbi mail címre. bertrodler@gmail.com Előre is köszönöm! Ebből készültél? Jó ez a helyzet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
szszagi 0 Report post Posted April 26, 2015 Sziasztok! Van valakinek kidolgozott Alkotmányjog 2. tételsora? Nagyon megköszönném, ha átküldené az szszagi@freemail.hu e-mail címre. Quote Share this post Link to post Share on other sites