Juju 0 Report post Posted June 2, 2008 Sziasztok! Aki vizsgázott már, lécci ossza meg a tapasztalatait! :boxing: Nincsenek tételek, csak témakörök... A vizsgázás menete érdekelne nagyon. Esetleg, ha valakinek van jegyzete azon kívül, amit le lehetett tölteni (órai jegyzet)... Köszi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest NPeti Report post Posted June 3, 2008 Szia! Hol találtad meg a témaköröket? Sziasztok!Aki vizsgázott már, lécci ossza meg a tapasztalatait! :boxing: Nincsenek tételek, csak témakörök... A vizsgázás menete érdekelne nagyon. Esetleg, ha valakinek van jegyzete azon kívül, amit le lehetett tölteni (órai jegyzet)... Köszi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest NPeti Report post Posted June 4, 2008 Simán vak vagyok, meg van, ne keresd. :boxing: Szia! Hol találtad meg a témaköröket? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted June 18, 2008 Volt már valaki ezen a vizsgán?? Mia tapasztalás?? Infot kérnék!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted June 23, 2008 Még mindig nem tud senki semmit err?l a vizsgáról?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mariann 0 Report post Posted June 24, 2008 Nekem nincs ilyen tárgyam csak hallottam, h üvegasztal van... :boxing: Ja és egy 150 centis pasasé. natovábbiszépestét Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted June 24, 2008 Kösssz! Már túl vagyok a vizsgán! :boxing: Natovábbiszépnapot! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolette 0 Report post Posted April 15, 2009 Sziasztok! Van valami infotok arrol milyen a vizsga? Aki már volt, irjon! pl. Mennyire kell tanulni? mennyire kell részletesen a kiadott jegyzet? puskázni lehet? (bár erre nem akarok alapozni) KÖszi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roy 0 Report post Posted April 19, 2009 Az adott tételt, folyamatosan, összefügg?en el tudod mondani, akkor nincs több kérdés. Ha tévesztesz, rizsázol, segít és rávezet a helyes útra. Ha nagyon nem megy, akkor sokáig vizsgázhatsz, a Tanár Úr türelmét?l függ?en. Rutinos puskázó, tud segédanyagot használni. Egyébként összességében, nem veszélyes vizsga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolette 0 Report post Posted June 21, 2009 Még egy kérdés! Ha a témakört kihuzzuk akkor rögtön azt kell monani vagy ad kérdést bel?le? mennyit kell beszélni 1-1 témakörröl? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kitti 0 Report post Posted June 21, 2009 Nálam úgy volt, hogy végig mondtam az egész témát és utána még kérdezett, kb a témával kapcsolatban. Nem kell parázni, rendesek, 5-t kaptam, pedig nem mindenre tudtam a választ, nem veszik véresen komolyan. Quote Share this post Link to post Share on other sites