El-dee 0 Report post Posted October 12, 2010 http://www.pecsiujsag.hu/index.php?p=article&aid=34169egy kis érdekesség....elkeserít? :boxing: Hát ez bebaszna :hbd: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted October 12, 2010 http://www.pecsiujsag.hu/index.php?p=article&aid=34169egy kis érdekesség....elkeserít? :celb2: Hát ez bebaszna :hbd: Nagyon!!!! gáz :boxing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted November 16, 2010 "Tisztelt Hallgatók! A Polgári Jogi Tanszék ezennel tájékozatja Önöket, hogy 2010. november 18-án, csütörtökön a Tanulmányi Tájékoztatóban szerepl? munkarendt?l eltér?en a 8:45 és 10:45 között az Irk Albert el?adóterembern, valamint a 12:30 és 13:50 között az Óriás Nándor el?adóteremben meghirdetett Európai közjog 2. tantárgy helyett Nemzetközi magánjog és európajog 2. tantárgy lesz megtartva. Az óracsere a 14:00-tól kezd?d? Nemzetközi magánjog és európajog 2. tantárgy megtartását nem érinti. Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy 2010. november 25-én és 2010. december 2-án a 14:00-tól kezd?d? Nemzetközi magánjog és európajog 2. helyett Európai közjog 2. el?adás lesz megtartva. Megjelenésükre feltétlenül számítunk! Tisztelettel: Kecskés László" A gáz csak az, hogy szerintem novemberben nincs is el?adásunk, és decemberben pedig államvizsga felkészit? van! :hbd: Nem értem. Valaki meg tudja fejteni? :boxing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted November 16, 2010 Arra is gondoltam, hátha a nappalisoknak szól, hiszen nekünk 12.20-14.00 ig szinte mindig ebédid?nk van, de a mail cime:" [AJKOLO6201] Értesítés óracserér?l" ez egyértelm? levelez?s kód Quote Share this post Link to post Share on other sites
stendhal 0 Report post Posted November 16, 2010 "Tisztelt Hallgatók! A Polgári Jogi Tanszék ezennel tájékozatja Önöket, hogy 2010. november 18-án, csütörtökön a Tanulmányi Tájékoztatóban szerepl? munkarendt?l eltér?en a 8:45 és 10:45 között az Irk Albert el?adóterembern, valamint a 12:30 és 13:50 között az Óriás Nándor el?adóteremben meghirdetett Európai közjog 2. tantárgy helyett Nemzetközi magánjog és európajog 2. tantárgy lesz megtartva. Az óracsere a 14:00-tól kezd?d? Nemzetközi magánjog és európajog 2. tantárgy megtartását nem érinti. Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy 2010. november 25-én és 2010. december 2-án a 14:00-tól kezd?d? Nemzetközi magánjog és európajog 2. helyett Európai közjog 2. el?adás lesz megtartva. Megjelenésükre feltétlenül számítunk! Tisztelettel: Kecskés László" A gáz csak az, hogy szerintem novemberben nincs is el?adásunk, és decemberben pedig államvizsga felkészit? van! :hbd: Nem értem. Valaki meg tudja fejteni? :boxing: Hali! Én a tantárgyi topikba tettem ugyanezt. Nem is tudom mire vélni. Arra gondoltam én is, hogy nappalisoknak szól, csak azt nem tudom, mi a bánatért küldték szét mindenkinek. Fél órán keresztül böngésztem az összes szemeszter meghirdetett órarendjét... :celb2:))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted November 16, 2010 "Tisztelt Hallgatók! A Polgári Jogi Tanszék ezennel tájékozatja Önöket, hogy 2010. november 18-án, csütörtökön a Tanulmányi Tájékoztatóban szerepl? munkarendt?l eltér?en a 8:45 és 10:45 között az Irk Albert el?adóterembern, valamint a 12:30 és 13:50 között az Óriás Nándor el?adóteremben meghirdetett Európai közjog 2. tantárgy helyett Nemzetközi magánjog és európajog 2. tantárgy lesz megtartva. Az óracsere a 14:00-tól kezd?d? Nemzetközi magánjog és európajog 2. tantárgy megtartását nem érinti. Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy 2010. november 25-én és 2010. december 2-án a 14:00-tól kezd?d? Nemzetközi magánjog és európajog 2. helyett Európai közjog 2. el?adás lesz megtartva. Megjelenésükre feltétlenül számítunk! Tisztelettel: Kecskés László" A gáz csak az, hogy szerintem novemberben nincs is el?adásunk, és decemberben pedig államvizsga felkészit? van! :hbd: Nem értem. Valaki meg tudja fejteni? :celb2: Hali! Én a tantárgyi topikba tettem ugyanezt. Nem is tudom mire vélni. Arra gondoltam én is, hogy nappalisoknak szól, csak azt nem tudom, mi a bánatért küldték szét mindenkinek. Fél órán keresztül böngésztem az összes szemeszter meghirdetett órarendjét... ))) Akkor közös programunk volt :boxing: Én is végig néztem az 5-7-9 szemesztert, de sehol nem találtam. A mail címe viszont egyértelm? levelez?s :bow: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mari 0 Report post Posted June 10, 2011 Vonatpótlózni kell Dombovár és pécs között 14-t?l. A menetrendeket feltettem ide!!! :princo: Hirdetm_ny_40_IC_14_17_.pdf Hirdetm_ny_40_IC_18_19.pdf Quote Share this post Link to post Share on other sites